Slovenija
3290 ogledov

Kakšna fantastična novica: Mali Kris je doma, odlične tudi novice zdravnikov

V društvu Palčica Pomagalčica so objavili video posnetek prihoda malega Krisa na letališče. Odlične so tudi novice zdravnikoev

"Že nekaj dni sem s staršema Krisa čutila, da se mora Kris zaradi svetovne pandemije korona virusa vrniti domov. Poklicala sem dobrodelne škratke iz Predsedniške palače, ki so mi pomagali že v času največje slovenske dobrodelne akcije - Podari življenje," so zapisali v društvu Palčica pomagalčica, kjer so pomagali zbirati denar z Krisovo zdravljenje v Združenih državah Amerike.

Predsednik Borut Pahor je prostovoljce povezal z Andrejem Šterom z zunanjega ministrstva. "To je človek toplega srca, v telefonskih pogovorih je bilo čutiti sočutje," so zapisali v društvu. 

Po treh dneh in treh nočeh so bile prižgane še zadnje zelene lučke za Krisovo vrnitev domov.

Danes zjutraj so Kris in njegova družina prispeli v domovino. 

V ponedeljek je malček imel še zadnji pregled pri dr. Perry Shiehu, kjer so bili krvni rezultati odlični. Zdravniki so zdravljenje v ZDA zato zaključili in prekinili z jemanjem dodatnih zdravil.

Danes smo že presrečni v svojem domu in upanju, da bo tudi ta črni oblaček nad vsemi nami, kmalu le še grd spomin, so sporočili njegovi najbližji.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 7
  • torohat 08:06 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • rosanur 03:05 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ode 18:27 25.marec 2020.

    Moja napoved se uresničuje: tisti trenutek, ko bo zmanjkalo denarja, bodo amerikanci vse skupaj poslali nazaj domov, pa četudi v "središče" epidemije korona virusa.