Magazin > VIP
29288 ogledov

Kraljica šla v protinapad! Se Meghan že tresejo kolena?

kraljica elizabeta Profimedia
Mnogi bi rekli, da je šel dvor v protinapad in res se zdi, da to ni naključje.

V nedeljo bodo objavili intervju, ki ga je s Harryjem in Meghan posnela slovita voditeljica Oprah, ki je imela pri oblikovanju vprašanj proste roke. Že napovednik je bil "eksploziven“. V njem je Harry potarnal, da se boji, da bi njegovo ženo doletela enaka usoda kot princeso Diano, Oprah pa je Meghan naravnost vprašala, ali so jo utišali … "Ne vem, kako lahko pričakujejo, da bova po vsem tem času tiho, če pa igra "firma“ aktivno vlogo pri tem, da se laži o nama ohranjajo pri življenju," je še povedala Meghan. 

Kraljici zagotovo ni vseeno, kaj bosta po televiziji razkrivala vnuk in njegova ameriška soproga. Verjetno se še zelo dobro spominja sramote, ki jo je dvoru s podobnim intervjujem naredila princesa Diana. Se je monarhija tokrat bolje pripravila in šla že zgodaj v protinapad? Zdi se že tako … 

Sedaj se spet govori o tem, kako grozna je Meghan. The Times je objavil članek, da je Meghan podrejene spravljala v jok in da je njen nekdanji tajnik vložil uradno pritožbo. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Na te obtožbe se je dvor sedaj odzval. Pravijo, da so zaradi obtožb zoper zakonca Sussex zelo zaskrbljeni. Njihova kadrovska služba bo vzela primer pod drobnogled in vse člane osebja, tudi tiste, ki so že zapustili svoja delovna mesta, povabila k sodelovanju. Strogo so še dodali, da ne bodo dovoljevali ustrahovanja in nadlegovanja na delovnem mestu.

Komentarjev 14
  • leonardo 12:00 04.marec 2021.

    Vsekaskor bo "takratko" potegnila tretjerazredna igralka. Če že ne takoj pa malo po malo. S takšnim trustom kot je angleška monarhija, nima nikakršne možnosti:

  • Avatar MS
    MS 10:36 04.marec 2021.

    Britanski dvor je okostenela institucija ki nima v današnjem času nikakršne dodane vrednosti! Bahato uživa v sramotno razkošnih nepremičninah in se parazitsko napaja na davkoplačevalskem denarju! Vsaka čast Harryju in Meghan da sta se odtrgala od te nepotrebne zapravljive arhaične ...prikaži večične institucije in vseh bonitet ki sta jih imela kot člana dvora! Zaživela po svoje in v lastni režiji! Kapa dol!!

  • Avatar pantani
    pantani 09:19 04.marec 2021.

    Mislim da se jim na dvoru tresejo hlače, ker vprašanje je, kaj vse je razkrila Meghan!!!