Magazin > VIP
38910 ogledov

Ti dokazi Meghan Markle postavljajo na laž

meghan markle Profimedia
Oglaša se vse več posameznikov, ki nekatere trditve o življenju v britanski kraljevi družini, ki jih je vojvodinja zaupala Oprah, postavljajo na laž.

Vojvodinja Meghan Markle je Oprah v zloglasnem intervjuju povedala, da je morala palači predati svoj potni list, ko se je leta 2016 pridružila kraljevi družini, a menda temu ni bilo čisto tako. Vir, ki dobro pozna razmere v palači, je povedal, da je Meghan verjetno res predala svoj potni list, a le da bi bil v času, ko ni na potovanju, na varnem in "ne bi prišel v napačne roke", kot poroča Page Six. Kar pa ne pomeni, da je palača vojvodinji prepovedala potovanja osebne narave. Vojvodinja je po navedbah vira opravila kar 13 zasebnih potovanj, odkar je postala Harryjeva partnerka in v času, ko naj bi ji vzeli potni list, obiskala 10 različnih držav, med njimi ZDA, Španijo, Bocvano, Italijo in Nizozemsko. 

Nekaterih njenih zasebnih potovanj se spomnimo tudi iz medijev. Meghan je na primer v New Yorku praznovala prihod novorojenčka, v Kanadi je obiskala prijatelje, se zabavala v Amsterdamu in na jezeru Como obiskala igralskega kolega Georga Clooneya, kot še poroča Page Six. Od leta 2016 do 2019 je Meghan zasebno potovala tudi na romantični oddih s Harryjem, ko sta na Norveškem občudovala severni sij in kite, prav tako sta potovala na skrivno poročno potovanje, njen 38. rojstni dan pa praznovala na Ibizi, čeprav je Meghan Oprah zatrdila, da "ni mogla kar tako odpotovati". No, vsaj 16-krat v štirih letih je lahko. 13-krat zasebno, trikrat pa na uradno kraljevo turnejo, v Maroko, Avstralijo, Novo Zelandijo in Fidži. 

Z izjemo kraljice Elizabete, morajo vsi člani kraljeve družine za potovanja v tujini imeti potne liste, tako bi Meghan 16 potovanj težko opravila brez potnega lista oziroma bi bilo to nemogoče. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:10 12.marec 2021.

    Pravijo važno, da se dogaja! Sigurno pa so vsi skupaj krepko vredni svojega denarja.

  • tlacan 11:37 12.marec 2021.

    Zlata jama ta kraljeva družina a se je uštela. Tega reveža je že opletla, drugih pa ni uspela. Čeprav govori, da si je želela mir pred novinarji, išče pozornost s tem ko druge vleče v svoj drek. Upam, da je ...prikaži več kmalu ne bo povohal niti novinar kakega lokalnega časopisa. Seveda ji ostane še samo-promocija na družabnih omrežjih, če ji bo še kdo verjel.

  • Plavi-mil 10:55 12.marec 2021.

    Odkar se je priženila , dela zgago, tako, da ji ni za verjeti.

Sorodne novice