Magazin > VIP
10621 ogledov

Napačne domneve: Zato je med Harryjem in Williamom stal bratranec

william, harry, peter phillips Profimedia
Pravijo, da je William prosil za to, da med njim in Harryjem stoji Peter Phillips, a to ne drži.

Brata William in Harry sta se po več mesecih prvič spet srečala na dedkovem pogrebu, ki je potekal v soboto. Že prej se je razvedelo, da princa za krsto ne bosta koraka drug ob drugem, ampak bo med njima hodil Peter Phillips, sin princese Anne.

Takoj so se pojavila namigovanja, da je to le še en znak, da je razkol med bratoma v tem trenutku prevelik in da se odnos med njima očitno še lep čas ne bo otoplil.

Resnica pa je drugačna. Peter se je rodil leta 1977 in je kraljičin najstarejši vnuk. Kot piše Hello, protokol veleva, da v pogrebni procesiji najstarejši vnuk stoji na sredini, na njegovi desni koraka drugi najstarejši, na levi pa najmlajši. Namigovanja o sporu je zanikal tudi dvor. "To je pogreb in ne bomo dovolili, da bi nas zvlekli v dramo,“ so sporočili in dodali, da so pri organizaciji upoštevali kraljičine želje. 

Komentarjev 1
  • Janez_53 13:34 19.april 2021.

    To je pač posledica tega, da se gredo novinarje vsi, ki imajo pet minut časa! In zaradi pisanja laži ali nekih izmišljotin bi moral novinar leteti na cesto! Zelo hitro bi se stvari normalizirale.