Magazin > VIP
18350 ogledov

Po javni sramoti: To je o Kate Middleton povedal njen sorodnik

meghan markle, kate middleton Profimedia
Zato Meghan Markle ne verjame.

Vojvodinja Cambridgea Kate si bo intervju, ki sta ga Harry in Meghan dala Oprah Winfrey, zapomnila za vse čase. Meghan je namreč povedala, da jo je Kate tik pred poroko spravila v jok. 

Med tistimi, ki nekdanji igralki ne verjamejo, je tudi Katin stric Gary Goldsmith. "Niti za trenutek ne verjamem, da je Kate Meghan spravila v jok. Poznam jo od njenega rojstva, v njej ni niti kančka zlobe. Nima takšnega značaja. Njena notranjost je še lepša od njene zunanjosti. Če se je kdo ujezil, je bila to Meghan, Kate bi se poskušala pobotati,“ je povedal in dodal, da bi se do smrti boril za Katino čast, ker je čudovita oseba. O Meghan pa pravi: "Ona je igralka, ki ve, kako se manipulira s publiko.“

Goldsmith prav tako ne verjame, da Meghan ni prišla do pomoči za svoje psihične težave. "Harry je oficir, ki je bil na vojnem območju. Zagotovo je sposoben poskrbeti zase in za ženo,“ je izjavil in dodal, da kraljeva družina ni niti seksistična niti rasistična. 

Četudi je imel Goldsmith, brat Katine mame, čiste namene, Kate njegovih besed verjetno ne bo vesela, saj bi se moral tudi on držati kraljevega načela "ne pritožuj se in ne razlagaj“. Poleg tega Goldsmith velja za črno ovco družine, ki je leta 2009 povzročil škandal, ko je novinarjem, ki so bili pod krinko, v svoji vili v Španiji ponujal droge. Leta 2017 pa ga je sodišče zaradi družinskega nasilja obsodilo na denarno kazen. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.