Magazin > VIP
6005 ogledov

V strahu za Kate: To se je zgodilo na dan poroke z Williamom

princ william, kate middleton Profimedia
Kraljevi par danes praznuje 10. obletnico poroke.

29. aprila 2011 se je svet veselil s princem Williamom in Kate Middleton. Par si je na ta dan po večletni ljubezni namreč obljubil zvestobo do groba.

Dogodek, ki so ga predvajali po vsem svetu, je varovalo več tisoč policistov, a je kljub temu prišlo do neljubega dogodka.

V dokumentarnem filmu "The Day Will and Kate Got Married" razkrivajo, da so se ustrašili za življenje lepe Kate, ki je noč pred poroko preživela v hotelu The Goring. Policist Bob Broadhurst pravi, da je nekdo le 20 minut pred Katinim odhodom iz hotela parkiral pred stavbo. "Ne vem, kako se je to lahko zgodilo, niti tega nočem vedeti, a nekomu je uspelo priti v zavarovano območje. Parkiral je pri hotelu in izstopil ter se pridružil množici.“ Policija se je ustrašila, da je v avtomobilu bomba.

Ker je bil avto parkiran pred hotelom, je bilo vprašljivo, ali bo Kate pravočasno prišla do oltarja. Na srečo so bombni strokovnjaki hitro opravili svoje delo in ugotovili, da v vozilu ni nič nevarnega. 

Kate o paniki ni vedela nič. Z očetom se je pravočasno pripeljala do cerkve in se zaobljubila svojemu princu. 

Voznik avtomobila pa je verjetno debelo pogledal, ko se je vrnil k hotelu. Na avtu so manjkala vrata in okna, odstranili pa so tudi luči ...


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.