Česa Kate po poroki ne bo več počela

Foto: Žurnal24 Kate se bo morala navaditi na novo življenje. (Foto: Reuters)
Življenje Kate Middleton se bo po poroki s princem Williamom močno spremenilo. Preberite, česa vsega ne bo smela početi.
Oglej si celoten članek

Kraljeva poroka princa Williama in Kate Middleton se nezadržno bliža. Posneli bodo film, spominki vseh vrst gredo za med, poroko bodo prek televizijskih zaslonov spremljale tri milijarde ljudi, znana je preteklost bodoče neveste in podobno. A zelo malo se govori o tem, kaj bo Kate po poroki izgubila.

  • Spremenila bo ime. Po pravilih dvora je ne bodo več naslavljali s Kate, temveč izključno s Catherine.
  • Izgubila bo volilno pravico. Člani kraljeve družine v praksi ne glasujejo in ne vplivajo na politično življenje v Veliki Britaniji.
  • Ne bo več delala. To je sicer deloma logično, kar se tiče državnih služb. Bo pa z njimi povezana.
  • Ne bo smela igrati monopolija. Igre kraljevi člani po prepričanju princa Andrewja ne smejo igrati, niti doma. Zaradi tega postanejo po njegovem preveč očarani nad nakupom in osvajanjem ozemelj.
  • Odpovedati se bo morala školjkam. Britanski aristokrati nikoli ne jedo školjk zaradi strahu, da bi se slučajno ali namerno zastrupili.
  • Ko bo William postal kralj, bo lahko v njegovem imenu podpisovala pomembne dokumente. Zaradi tega mora svoj podpis čuvati pred morebitnimi poneverbami.
  • Če bo jedla počasneje kot kraljica, bo na skupnih večerjah ostala lačna. V Britaniji je namreč navada, da vsi končajo z jedjo, ko preneha jesti kraljica.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.