Magazin > VIP
17 ogledov

Česa Kate po poroki ne bo več počela

Kate se bo morala navaditi na novo življenje. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Življenje Kate Middleton se bo po poroki s princem Williamom močno spremenilo. Preberite, česa vsega ne bo smela početi.

Kraljeva poroka princa Williama in Kate Middleton se nezadržno bliža. Posneli bodo film, spominki vseh vrst gredo za med, poroko bodo prek televizijskih zaslonov spremljale tri milijarde ljudi, znana je preteklost bodoče neveste in podobno. A zelo malo se govori o tem, kaj bo Kate po poroki izgubila.

  • Spremenila bo ime. Po pravilih dvora je ne bodo več naslavljali s Kate, temveč izključno s Catherine.
  • Izgubila bo volilno pravico. Člani kraljeve družine v praksi ne glasujejo in ne vplivajo na politično življenje v Veliki Britaniji.
  • Ne bo več delala. To je sicer deloma logično, kar se tiče državnih služb. Bo pa z njimi povezana.
  • Ne bo smela igrati monopolija. Igre kraljevi člani po prepričanju princa Andrewja ne smejo igrati, niti doma. Zaradi tega postanejo po njegovem preveč očarani nad nakupom in osvajanjem ozemelj.
  • Odpovedati se bo morala školjkam. Britanski aristokrati nikoli ne jedo školjk zaradi strahu, da bi se slučajno ali namerno zastrupili.
  • Ko bo William postal kralj, bo lahko v njegovem imenu podpisovala pomembne dokumente. Zaradi tega mora svoj podpis čuvati pred morebitnimi poneverbami.
  • Če bo jedla počasneje kot kraljica, bo na skupnih večerjah ostala lačna. V Britaniji je namreč navada, da vsi končajo z jedjo, ko preneha jesti kraljica.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.