Česa kuža ne sme jesti?

Foto: Shutterstock kuža, pes, sladoled Foto: Shutterstock avokado, guacamole Foto: Shutterstock pivo, alkohol Foto: Shutterstock česen, čebula Foto: Shutterstock kava, kofein Foto: Shutterstock sladoled Foto: Shutterstock makadamija oreščki Foto: Shutterstock bomboni Foto: Shutterstock čokolada Foto: Shutterstock piščanec Foto: Shutterstock slive, sliva Foto: Shutterstock jajca, jajce Foto: Shutterstock surovo meso Foto: Shutterstock čips Foto: Shutterstock mafin, muffin Foto: Shutterstock zdravila Foto: Shutterstock piškoti
Kako se upreti prosečim očem, pritajenemu cviljenju in prošnjam s tačko? Za pse se zdi, da so vedno lačni. A pozor, saj je kar nekaj živil, ki jim hitro škodijo že v majhnih količinah. Katera živila psom ne naredijo nič dobrega?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:17 27. Oktober 2015.

    Torej je najbolje, da pes je brikete in konzerve, ker je tam pa res vse BP, sol, konzervansi in drugi …

  • 14:43 13. Marec 2012.

    Po branju tega članka sploh ne vem kaj lahko pes je? Ne sme jesti surovega mesa, rib, jajc, kosti, sadja, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.