Česa o moških ne vemo?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ste se kdaj vprašale, kaj so tiste majhne skrivnosti moških, ki jih pravzaprav sploh ne vemo?
Oglej si celoten članek

 1. Da ni imel volje priti do fitnesa

Večino svojega prostega časa je preživel na pijači s prijatelji, gledajoč nogomet, namesto, da bi se odpravil v telovadnico.

2. Da se zelo trudi, da ne doživi orgazma prehitro

Morate se zavedati, da se vaš moški verjetno zelo trudi, da ne doživi orgazma prehitro, v želji zadovoljiti svoje dekle.

3. Prepreke z odpiranjem nedrčka

Ne glede na to, koliko nedrčkov je nekdo v svojem življenju že odprl, lahko pride do neprijetnega zatikanja, in to v najbolj neprimernem času. Dekleta se ponavadi ne zavedajo, v kako sramotni situaciji se lahko znajde nasprotni spol.

4.  Da skrije navlako pod svojo posteljo

Čim se zave, da bo imel obisk dekleta, hitro skrije vso navlako pod svojo posteljo. To je po vsej verjetnosti tudi razlog, da se želi ljubiti pri ugasnjeni luči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.