Čevlji, ki optično podaljšajo noge

Foto: Žurnal24 čevlji
Christian Louboutin je predstavil novo kolekcijo čevljev z vrtoglavo visoko peto, za katere pravi, da optično podaljšajo noge.
Oglej si celoten članek

Klasični sandali z rdečim podplatom in vrtoglavo visoko peto v novi preobleki prihajajo v petih kožnih odtenkih – od zelo svetlega do temne barve kostanja.

"Čevlji se magično zlijejo z nogami, kar vizualno podaljša noge," pravi Christian Loboutin in dodaja, da bodo čevlji ženskam dodali nekaj centimetrov, in to brez, da bi odvrnili pozornost od nog in oblačil, ki jih nosijo.

Kolekcijo, ki nosi ime Pet odtenkov kože, spremlja tudi aplikacija za pametne telefone, ki bo ženskam pomagala izbrati čevlje v pravem odtenku. Čeprav cena čevljev še ni znana, poznavalci ocenjujejo, da bo za par potrebno odšteti okoli 450 evrov. Nova kolekcija čevljev bo ekskluzivno na voljo le v njegovih modnih butikih in le v modnih prestolnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 13. Oktober 2013.

    Da ,čevelj z visoko peto podaljša nogo,je znano že vsaj 100 let in se tega ni spomil (Christian Louboutin) in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.