Magazin > Lepota & telo
69 ogledov

Čevlji, ki optično podaljšajo noge

čevlji Žurnal24 main
Christian Louboutin je predstavil novo kolekcijo čevljev z vrtoglavo visoko peto, za katere pravi, da optično podaljšajo noge.

Klasični sandali z rdečim podplatom in vrtoglavo visoko peto v novi preobleki prihajajo v petih kožnih odtenkih – od zelo svetlega do temne barve kostanja.

"Čevlji se magično zlijejo z nogami, kar vizualno podaljša noge," pravi Christian Loboutin in dodaja, da bodo čevlji ženskam dodali nekaj centimetrov, in to brez, da bi odvrnili pozornost od nog in oblačil, ki jih nosijo.

Kolekcijo, ki nosi ime Pet odtenkov kože, spremlja tudi aplikacija za pametne telefone, ki bo ženskam pomagala izbrati čevlje v pravem odtenku. Čeprav cena čevljev še ni znana, poznavalci ocenjujejo, da bo za par potrebno odšteti okoli 450 evrov. Nova kolekcija čevljev bo ekskluzivno na voljo le v njegovih modnih butikih in le v modnih prestolnicah.

Komentarjev 1
  • Pepi 11:27 13.oktober 2013.

    Da ,čevelj z visoko peto podaljša nogo,je znano že vsaj 100 let in se tega ni spomil (Christian Louboutin) in mislim,da če je čevelj zelene barve in ,če izberemo pravi odtenek nogavic,se bo tudi vse lepo zlilo v daljšo nogo ...prikaži več predvsem bo pa zelo zelo ceneje,nogavice stanejo tam ekje 12 eurou in če za čevelj odštejemo vrtoglavih 50 eurou je to še vedno 6-7 ceneje kot od Loubouti-na,ki se zaradi nas-vas žensk koplje v denarju.In dokler vam ne bo prišlo v glavo (meni je že zdavnaj) da plačate samo ime nekoga, bo to tko.Še ne primer,v Emporiu v Lj. sem videla čevlje ,ki so drastično znižani ?? iz 500,600,700,eurou na bednih 30 eurou,pa se zdaj zamislite,kako se počuti ženska ,ki je kupila čevlje pred znižanjem ????