Charlene je sanjska svakinja

Foto: Žurnal24 Na monaškem dvoru se dobro razumejo. (Foto: Reuters)
Monaška princesa Stephanie ima z bratovo zaročenko Charlene Wittstock zelo dobre odnose in princesa si ne bi mogla zamišljati boljše svakinje.
Oglej si celoten članek

Letos 1. julija se obeta poroka tudi na monaškem dvoru med princem Albertom in njegovo zaročenko Charlene Wittstock. Albertova sestra princesa Stephanie je povedala, da imata s Charlene "zelo, zelo dobre odnose. Ne bi si mogla zamisliti boljše svakinje."

Najmlajša hči pokojne Grace Kelly in princa Rainierja sicer ni neposredno vpletena v prihajajočo poroko, saj zaročenca skrbita za vse. "Jaz nameravam le uživati v tem veselju za mojo deželo, mojega brata in za vse ljudi Monégasqueja. Zelo sem vesela zanj. Kot vse mlajše sestre ga hočem videti srečnega."

Dobrodelna 45-letna Stephanie je imela nekoč sloves "divjega otroka", vendar danes pravi: "Ne obžalujem niti sekunde svojega življenja, dobre ali slabe, saj so me oblikovali v žensko, kakršna sem danes. In v njeni koži se počutim dobro."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.