Magazin > VIP
25 ogledov

Charlene je sanjska svakinja

Na monaškem dvoru se dobro razumejo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Monaška princesa Stephanie ima z bratovo zaročenko Charlene Wittstock zelo dobre odnose in princesa si ne bi mogla zamišljati boljše svakinje.

Letos 1. julija se obeta poroka tudi na monaškem dvoru med princem Albertom in njegovo zaročenko Charlene Wittstock. Albertova sestra princesa Stephanie je povedala, da imata s Charlene "zelo, zelo dobre odnose. Ne bi si mogla zamisliti boljše svakinje."

Najmlajša hči pokojne Grace Kelly in princa Rainierja sicer ni neposredno vpletena v prihajajočo poroko, saj zaročenca skrbita za vse. "Jaz nameravam le uživati v tem veselju za mojo deželo, mojega brata in za vse ljudi Monégasqueja. Zelo sem vesela zanj. Kot vse mlajše sestre ga hočem videti srečnega."

Dobrodelna 45-letna Stephanie je imela nekoč sloves "divjega otroka", vendar danes pravi: "Ne obžalujem niti sekunde svojega življenja, dobre ali slabe, saj so me oblikovali v žensko, kakršna sem danes. In v njeni koži se počutim dobro."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.