Charlènina odsotnost sprožila nove govorice

Foto: EPA
Foto: EPA
Zakaj na kronanju Willema-Alexandra ni bilo žene monaškega kneza Alberta?
Oglej si celoten članek

Včerajšnje inavguracije novega nizozemskega kralja so se udeležili princi in princese iz vsega sveta. Willemu-Alexandru so se med drugimi prišli poklonit princ Charles in Camilla, princ Frederik in njegova Mary, španski prestolonaslednik Felipe in njegova žena Letizia

Monaški knez Albert pa je prišel sam. Princesa Charlène je namreč raje kot na Nizozemsko odpotovala v svojo domovino, Južnoafriško republiko. "Princesa Charlène bo zaradi dejavnosti, ki jih organizira njena dobrodelna organizacija, odpotovala v Južnoafriško republiko. Tam se bo udeležila tudi poroke svoje prijateljice, kar je že dolgo v načrtu,“ je sporočil monaški dvor.

Kljub razlagi pa nekateri mediji za njeno odsotnost niso pokazali razumevanja. Kot pravijo, bi se moral monaški dvor zavedati, da bo njena odsotnost spet podžgala stare govorice, da v zakonu kneza Alberta škripa.

Kot je za RTL povedala strokovnjakinja za kronane glave, grofica Leontine von Schmettow, Charlène nikoli ni bilo popolnoma jasno, kakšne so njene naloge. "Očitno se še vedno ne počuti kot doma,“ je še dodala grofica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.