Magazin > VIP
5 ogledov

Charlènina odsotnost sprožila nove govorice

albert EPA
Zakaj na kronanju Willema-Alexandra ni bilo žene monaškega kneza Alberta?

Včerajšnje inavguracije novega nizozemskega kralja so se udeležili princi in princese iz vsega sveta. Willemu-Alexandru so se med drugimi prišli poklonit princ Charles in Camilla, princ Frederik in njegova Mary, španski prestolonaslednik Felipe in njegova žena Letizia

Monaški knez Albert pa je prišel sam. Princesa Charlène je namreč raje kot na Nizozemsko odpotovala v svojo domovino, Južnoafriško republiko. "Princesa Charlène bo zaradi dejavnosti, ki jih organizira njena dobrodelna organizacija, odpotovala v Južnoafriško republiko. Tam se bo udeležila tudi poroke svoje prijateljice, kar je že dolgo v načrtu,“ je sporočil monaški dvor.

Kljub razlagi pa nekateri mediji za njeno odsotnost niso pokazali razumevanja. Kot pravijo, bi se moral monaški dvor zavedati, da bo njena odsotnost spet podžgala stare govorice, da v zakonu kneza Alberta škripa.

Kot je za RTL povedala strokovnjakinja za kronane glave, grofica Leontine von Schmettow, Charlène nikoli ni bilo popolnoma jasno, kakšne so njene naloge. "Očitno se še vedno ne počuti kot doma,“ je še dodala grofica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.