Charlie Sheen zagovarja Lindsay

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Charlie Sheen ima veliko skupnega z zvezdnico Lindsay Lohan, ki se je nedavno spet znašla na sodišču. Ravno zato se je igralec odločil, da ji bo stal ob strani, ljudem pa je že sporočil, naj jo pustijo pri miru.
Oglej si celoten članek

"Ni lahko začeti znova in oditi na zdravljenje, še težje pa je, če so vate usmerjene reflektorske luči. Ljudje jo morajo pustiti pri miru in dovoliti, da sama reši svoje probleme," je povedal Charlie, ki je moral na zdravljenje oditi že večkrat.

 

Tudi sam dober znanec sodišč

Leta 1998 je vzel prevelik odmerek kokaina, zaradi česar je pristal na kliniki za odvajanje. V istem času se je znašel tudi na sodišču, kjer se je moral zagovarjati zaradi nasilnega obnašanja in zlorabljanja svoje bivše žene Denise Richards.

 

Nazadnje pa je navzkriž z zakonom prišel preteklo leto, ko ga je zaradi nasilja ovadila njegova tretja soproga. Igralec jo je odnesel s pogojno kaznijo, 36 urami svetovanja o nasilju v družini in mesecem dni rehabilitacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.