Magazin > VIP
17 ogledov

Charlie Sheen zagovarja Lindsay

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Charlie Sheen ima veliko skupnega z zvezdnico Lindsay Lohan, ki se je nedavno spet znašla na sodišču. Ravno zato se je igralec odločil, da ji bo stal ob strani, ljudem pa je že sporočil, naj jo pustijo pri miru.

"Ni lahko začeti znova in oditi na zdravljenje, še težje pa je, če so vate usmerjene reflektorske luči. Ljudje jo morajo pustiti pri miru in dovoliti, da sama reši svoje probleme," je povedal Charlie, ki je moral na zdravljenje oditi že večkrat.

 

Tudi sam dober znanec sodišč

Leta 1998 je vzel prevelik odmerek kokaina, zaradi česar je pristal na kliniki za odvajanje. V istem času se je znašel tudi na sodišču, kjer se je moral zagovarjati zaradi nasilnega obnašanja in zlorabljanja svoje bivše žene Denise Richards.

 

Nazadnje pa je navzkriž z zakonom prišel preteklo leto, ko ga je zaradi nasilja ovadila njegova tretja soproga. Igralec jo je odnesel s pogojno kaznijo, 36 urami svetovanja o nasilju v družini in mesecem dni rehabilitacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.