Charlize Theron razkrila, da ji je očeta ubila mama

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ena najbolj znanih igralk na svetu je v otroštvu doživljala prave nočne more.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka Charlize Theron je reviji Elle razkrila zgodbo o svojem travmatičnem otroštvu. Priznala je, da je bil njen oče Charles nasilnež in alkoholik ter da se je vsako jutro prebudila v strahu, ker ni vedela, kakšne volje bo njen oče tisti dan. Ko ji je bilo petnajst let, se je nekega večera domov vrnil pijan, prijel za puško in začel streljati na njiju z mamo. Ko je začel streljati po njeni sobi, je igralkina mama Gerda vzela orožje in ga v strahu za hčerino življenje ubila, piše hrvaški portal 24Sata.

Magazin Fotografija razkriva, kako sta se Brad in Charlize v resnici spoznala

Charlize je priznala, da je prijateljem govorila, da je oče preminul v prometni nesreči, saj ni želela priznati, da ga je ubila njena mama in se s tem postaviti v vlogo žrtve. Igralka pravi, da je vesela le, da je takrat preživela. Kljub nesrečnemu otroštvu, ima danes na polici oskarja, za seboj številne uspešne vloge, dva posvojena otroka, trenutno pa naj bi se stiskala v objemu Brada Pitta

Magazin Senzacija: Hollywood ima nov sanjski parček

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.