Magazin > VIP
4796 ogledov

Charlize Theron razkrila, da ji je očeta ubila mama

Charlize Theron Profimedias
Ena najbolj znanih igralk na svetu je v otroštvu doživljala prave nočne more.

Oskarjevka Charlize Theron je reviji Elle razkrila zgodbo o svojem travmatičnem otroštvu. Priznala je, da je bil njen oče Charles nasilnež in alkoholik ter da se je vsako jutro prebudila v strahu, ker ni vedela, kakšne volje bo njen oče tisti dan. Ko ji je bilo petnajst let, se je nekega večera domov vrnil pijan, prijel za puško in začel streljati na njiju z mamo. Ko je začel streljati po njeni sobi, je igralkina mama Gerda vzela orožje in ga v strahu za hčerino življenje ubila, piše hrvaški portal 24Sata.

Brad Pitt Magazin Fotografija razkriva, kako sta se Brad in Charlize v resnici spoznala

Charlize je priznala, da je prijateljem govorila, da je oče preminul v prometni nesreči, saj ni želela priznati, da ga je ubila njena mama in se s tem postaviti v vlogo žrtve. Igralka pravi, da je vesela le, da je takrat preživela. Kljub nesrečnemu otroštvu, ima danes na polici oskarja, za seboj številne uspešne vloge, dva posvojena otroka, trenutno pa naj bi se stiskala v objemu Brada Pitta

brad pitt Magazin Senzacija: Hollywood ima nov sanjski parček
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice