Magazin > VIP
30421 ogledov

Charlize Theron: "Mislim, da umiram!"

Charlize Theron Žurnal24 main
Charlize Theron je spregovorila o hudi depresiji, v katero je zapadla.

Igralka Charlize Theron je za revijo Variety odkrito spregovorila o težavah, ki so posledica spremembe, ki je bila potrebna za enega njenih zadnjih filmov Atomic Blonde. 

"Bilo je brutalno v vseh pogledih. Tokrat je moje zdravje trpelo," je priznala Charlize, ki se je morala za vlogo zrediti. Težave je imela tudi po koncu snemanja. "Zaradi sladkorja sem bila v globoki depresiji. Bilo mi je slabo in ni mi uspelo shujšati. Poklicala sem zdravnika in mu rekla: "Mislim, da umiram!" Odgovoril mi je, da sem stara 41 let in naj se pomirim." 

Naporna je bila tudi fizična priprava na film. Charlize pravi, da je svoje telo podredila hudim fizičnim naporom. Med treniranjem si je poškodovala zobe. "Zgodilo se je v prvem mesecu treniranja. Prvič v življenju sem imela hud zobobol." Izkazalo se je, da je igralka potrebovala operacijo."Bilo je težko. Želiš biti v najboljši formi," je še dejala.  

Komentarjev 4
  • Avatar gujdek
    gujdek 00:38 16.julij 2017.

    Čisto lepa punčara, le po moje nekoliko razvajena...

  • Papaja Popi 18:07 14.julij 2017.

    Nova Nikita.

  • marialorca 19:32 13.julij 2017.

    >>Charlize Theron: "Mislim, da umiram!"<< Že v prvi minuti rojstva je začela umirati. Vprašanje časa je, kako dolgo se borimo, da podaljšujemo življenje.