Charlize Theron: Zato je mama ubila njenega očeta

Foto: Profiemdia
Foto: Profiemdia
Dolga leta je lagala o smrti svojega očeta.
Oglej si celoten članek

Charlize Theron, ki trenutno promovira film Bombshell, je odkrito spregovorila o svoji mladosti, ki jo je zaznamovala očetova odvisnost. Charles je bil alkoholik in do svoje družine zelo nasilen. 

Zvezdnica pravi, da sta bili z mamo v brezupni situaciji, vse do usodne noči, ko je njen oče umrl. "Moj oče je bil tako vinjen, da ga noge ne bi smele več nesti, ko je s pištolo vstopil v hišo. Z mamo sva se v moji sobi naslanjali na vrata, ker je poskušal vdreti v sobo. Stopil je korak nazaj in trikrat ustrelil v vrata. Krogle naju niso zadele, kar je bil čudež. Grožnjo je končala v samoobrambi,“ je povedala Charlize, ki je pred dvema letoma v nekem intervjuju tudi razkrila, da je več let lagala o smrti svojega očeta. "Pretvarjala sem se, da se ni zgodilo. Nikomur nisem povedala. O tem nisem želela govoriti. Ko me je nekdo vprašal, sem rekla, da je umrl v avtomobilski nesreči.“ Časi so se spremenili … "O tem me ni sram govoriti. Menim, da pogosteje, kot o tem govorimo, hitreje spoznamo, da nismo sami.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.