Magazin > VIP
2515 ogledov

Charlize Theron: Zato je mama ubila njenega očeta

Charlize Theron Profiemdia
Dolga leta je lagala o smrti svojega očeta.

Charlize Theron, ki trenutno promovira film Bombshell, je odkrito spregovorila o svoji mladosti, ki jo je zaznamovala očetova odvisnost. Charles je bil alkoholik in do svoje družine zelo nasilen. 

Zvezdnica pravi, da sta bili z mamo v brezupni situaciji, vse do usodne noči, ko je njen oče umrl. "Moj oče je bil tako vinjen, da ga noge ne bi smele več nesti, ko je s pištolo vstopil v hišo. Z mamo sva se v moji sobi naslanjali na vrata, ker je poskušal vdreti v sobo. Stopil je korak nazaj in trikrat ustrelil v vrata. Krogle naju niso zadele, kar je bil čudež. Grožnjo je končala v samoobrambi,“ je povedala Charlize, ki je pred dvema letoma v nekem intervjuju tudi razkrila, da je več let lagala o smrti svojega očeta. "Pretvarjala sem se, da se ni zgodilo. Nikomur nisem povedala. O tem nisem želela govoriti. Ko me je nekdo vprašal, sem rekla, da je umrl v avtomobilski nesreči.“ Časi so se spremenili … "O tem me ni sram govoriti. Menim, da pogosteje, kot o tem govorimo, hitreje spoznamo, da nismo sami.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.