Chaz Bono razburil Angelino

Foto: Žurnal24 Angelino moti pozornost, ki jo ljudje posvečajo Shilohini zunanji podobi. (Foto:
Chaz Bono je igralcema Angelini Jolie in Bradu Pittu ponudil pomoč, saj meni, da ima njuna štiriletna hči Shiloh težave s spolno identiteto. To pa niti najmanj ni bilo všeč Joliejevi.
Oglej si celoten članek

Chaz Bono, Cherin otrok, ki se je rodil kot hči, nato pa si pred dvema letoma z operacijo spremenil spol, je igralcema Angelini Jolie in Bradu Pittu ponudil svojo pomoč. Meni namreč, da ima njuna štiriletna hči Shiloh težave s spolno identiteto.

 

Foto: Žurnal24 Chaz Bono (4. marec 1969)

"Nekoč bi rad govoril z njima," je Chaz dejal za E! News. "Želel bi jima povedati, da za te težave obstaja tudi pomoč, če jo bosta potrebovala." To pa je zelo razburilo Angelino.

"Ljudje o Shilohini spolni usmerjenosti razglabljajo že kar nekaj časa, in to samo zato, ker se rada oblači v moška oblačila. To je smešno. Stara ni niti pet let, pa že menijo, da ima težave s spolno identiteto. To Brada in Angelino zelo moti – vsakogar bi," je za revijo OK! povedal vir blizu zvezdniškemu paru.

Angelino moti pozornost, ki jo ljudje posvečajo Shilohini zunanji podobi. "Tako kot se oblači ona, se oblači veliko njenih vrstnic. In to Angeline ne skrbi," še dodaja vir.

Že pred časom pa je Joliejeva v intervjuju za revijo Vanity Fair dejala: "Shiloh želi biti fant. Rada ima moška oblačila. Misli, da je eden izmed bratcev."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.