Magazin > VIP
45 ogledov

Chaz Bono razburil Angelino

Angelino moti pozornost, ki jo ljudje posvečajo Shilohini zunanji podobi. (Foto: Žurnal24 main
Chaz Bono je igralcema Angelini Jolie in Bradu Pittu ponudil pomoč, saj meni, da ima njuna štiriletna hči Shiloh težave s spolno identiteto. To pa niti najmanj ni bilo všeč Joliejevi.

Chaz Bono, Cherin otrok, ki se je rodil kot hči, nato pa si pred dvema letoma z operacijo spremenil spol, je igralcema Angelini Jolie in Bradu Pittu ponudil svojo pomoč. Meni namreč, da ima njuna štiriletna hči Shiloh težave s spolno identiteto.

 

Chaz Bono (4. marec 1969) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Nekoč bi rad govoril z njima," je Chaz dejal za E! News. "Želel bi jima povedati, da za te težave obstaja tudi pomoč, če jo bosta potrebovala." To pa je zelo razburilo Angelino.

"Ljudje o Shilohini spolni usmerjenosti razglabljajo že kar nekaj časa, in to samo zato, ker se rada oblači v moška oblačila. To je smešno. Stara ni niti pet let, pa že menijo, da ima težave s spolno identiteto. To Brada in Angelino zelo moti – vsakogar bi," je za revijo OK! povedal vir blizu zvezdniškemu paru.

Angelino moti pozornost, ki jo ljudje posvečajo Shilohini zunanji podobi. "Tako kot se oblači ona, se oblači veliko njenih vrstnic. In to Angeline ne skrbi," še dodaja vir.

Že pred časom pa je Joliejeva v intervjuju za revijo Vanity Fair dejala: "Shiloh želi biti fant. Rada ima moška oblačila. Misli, da je eden izmed bratcev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.