Chaz Bono varčuje za nakup penisa

Foto: JLP
Foto: JLP
Zvezdnik Chaz Bono, hčerka pevke Cher, ki se spreminja v moškega, varčuje težko zaslužene dolarje, da bi si kupil edino stvar, ki je nima. Penis.
Oglej si celoten članek

Chaz se je že pred časom odločil, da mora narediti še zadnji korak k popolni preobrazbi v moškega. Manjka mu le še ključni organ, za katerega pa mora zbrati še nekaj denarja. "Trenutno preučujem vse možnosti in postopke opearcije, ki bi mi zagotovile najboljši končni rezultat," je povedal za novo izdajo revije Rolling Stone.

Čeprav 42-letni zvezdnik še ni zbral dovolj denarja, pa je že izbral kirurga, ki mu bo izpolnil največjo željo. Tega je našel v Beogradu. "Tam dela zdravnik, ki je na tem področju najboljši. V bistvu vzamejo klitoris in ga povečajo. Podaljšajo tudi sečevod, tako da lahko brez težav uriniraš, vsadijo pa ti tudi vsadke za testise. Penis bo majhen, a z njim bom lahko stoje uriniral. Zame bi bil najlepši uspeh, če bi med seksom kaj čutil," je nedavno povedal in dodal, da bo moral za operacijo odšteti od 25 do 45 tisoč dolarjev (med 19 in 35 tisoč evri).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.