Magazin > VIP
9 ogledov

Chaz Bono varčuje za nakup penisa

Chaz Bono JLP
Zvezdnik Chaz Bono, hčerka pevke Cher, ki se spreminja v moškega, varčuje težko zaslužene dolarje, da bi si kupil edino stvar, ki je nima. Penis.

Chaz se je že pred časom odločil, da mora narediti še zadnji korak k popolni preobrazbi v moškega. Manjka mu le še ključni organ, za katerega pa mora zbrati še nekaj denarja. "Trenutno preučujem vse možnosti in postopke opearcije, ki bi mi zagotovile najboljši končni rezultat," je povedal za novo izdajo revije Rolling Stone.

Čeprav 42-letni zvezdnik še ni zbral dovolj denarja, pa je že izbral kirurga, ki mu bo izpolnil največjo željo. Tega je našel v Beogradu. "Tam dela zdravnik, ki je na tem področju najboljši. V bistvu vzamejo klitoris in ga povečajo. Podaljšajo tudi sečevod, tako da lahko brez težav uriniraš, vsadijo pa ti tudi vsadke za testise. Penis bo majhen, a z njim bom lahko stoje uriniral. Zame bi bil najlepši uspeh, če bi med seksom kaj čutil," je nedavno povedal in dodal, da bo moral za operacijo odšteti od 25 do 45 tisoč dolarjev (med 19 in 35 tisoč evri).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.