Chelsea Clinton pričakuje prvega otroka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hčerka nekdanjega ameriškega predsednika in njen mož bosta jeseni postala starša.
Oglej si celoten članek

Chelsea Clinton in njen mož Marc Mezvinsky bosta zibala. Veselo novico je sporočila kar Chelsea sama na četrtkovem dogodku Clintonove fundacije, ko je govorila pred množico. "Marc in jaz se zelo veseliva, da bova konec letošnjega leta dobila dojenčka," je povedala.

Kasneje se je prek Twitterja oglasil še bodoči dedek Bill, ki je zapisal: "Vesel sem, da lahko k moji biografiji na Twitterju dodam še en status: bodoči dedek! S Hillary sva presrečna za Chelsea in Marca," je sporočil, Hillary pa je svojim sledilcem zaupala: "Najbolj vznemirljiv naziv: bodoča babica!"

Chelsea, ki se je s svojim izbrancem Marcom poročila leta 2010, ni skrivala želje po otrocih. Nazadnje je o tem javno spregovorila za oktobrsko izdajo revijo Glamour: "Želiva si, če bo bog dal, začeti družino. Zato sva se odločila, da bo leto 2014 leto otroka." Očitno se jima bo želja izpolnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.