Magazin > VIP
15 ogledov

Chelsea Clinton pričakuje prvega otroka

Chelsea Clinton, Marc Mezvinsky FameFlynet
Hčerka nekdanjega ameriškega predsednika in njen mož bosta jeseni postala starša.

Chelsea Clinton in njen mož Marc Mezvinsky bosta zibala. Veselo novico je sporočila kar Chelsea sama na četrtkovem dogodku Clintonove fundacije, ko je govorila pred množico. "Marc in jaz se zelo veseliva, da bova konec letošnjega leta dobila dojenčka," je povedala.

Kasneje se je prek Twitterja oglasil še bodoči dedek Bill, ki je zapisal: "Vesel sem, da lahko k moji biografiji na Twitterju dodam še en status: bodoči dedek! S Hillary sva presrečna za Chelsea in Marca," je sporočil, Hillary pa je svojim sledilcem zaupala: "Najbolj vznemirljiv naziv: bodoča babica!"

Chelsea, ki se je s svojim izbrancem Marcom poročila leta 2010, ni skrivala želje po otrocih. Nazadnje je o tem javno spregovorila za oktobrsko izdajo revijo Glamour: "Želiva si, če bo bog dal, začeti družino. Zato sva se odločila, da bo leto 2014 leto otroka." Očitno se jima bo želja izpolnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.