Chelsy se ne želi poročiti s princem

Foto: Žurnal24 Chelsy si ne želi postati princesa. (Foto: Reuters)
Chelsy Davy, ki je bila Harryjeva spremljevalka na kraljevi poroki med Williamom in Kate, si ne bi želela biti na nevestinem mestu, saj preveč ljubi svojo svobodo.
Oglej si celoten članek

Princ Harry je imel na kraljevi poroki še razlog več za praznovanje, saj je bila njegova spremljevalka 26-letna v Zimbabveju rojena Chelsy Davy, s katero naj bi se tudi sam želel poročiti. Harry jo namreč obožuje in ji, navadno ko preveč popije, omenja poroko. Vendar Chelsy ne želi biti princesa, saj meni, da bi bile za to potrebne prevelike žrtve.

Chelsy, ki se je pred kratkim iz Afrike vrnila v Združeno kraljestvo, naj bi pred svojimi prijatelji izjavila: "Ni možnosti, da bi se midva poročila. To ni življenje zame." Njeni prijatelji pravijo, da je videla, skozi kakšne muke je morala Kate in kaj vse je morala žrtvovati. "Ona pa preveč ljubi svojo svobodo in se želi osredotočiti na svojo kariero, tako da poroka s princem ne pride v poštev."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.