Magazin > VIP
17 ogledov

Chelsy se ne želi poročiti s princem

Chelsy si ne želi postati princesa. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Chelsy Davy, ki je bila Harryjeva spremljevalka na kraljevi poroki med Williamom in Kate, si ne bi želela biti na nevestinem mestu, saj preveč ljubi svojo svobodo.

Princ Harry je imel na kraljevi poroki še razlog več za praznovanje, saj je bila njegova spremljevalka 26-letna v Zimbabveju rojena Chelsy Davy, s katero naj bi se tudi sam želel poročiti. Harry jo namreč obožuje in ji, navadno ko preveč popije, omenja poroko. Vendar Chelsy ne želi biti princesa, saj meni, da bi bile za to potrebne prevelike žrtve.

Chelsy, ki se je pred kratkim iz Afrike vrnila v Združeno kraljestvo, naj bi pred svojimi prijatelji izjavila: "Ni možnosti, da bi se midva poročila. To ni življenje zame." Njeni prijatelji pravijo, da je videla, skozi kakšne muke je morala Kate in kaj vse je morala žrtvovati. "Ona pa preveč ljubi svojo svobodo in se želi osredotočiti na svojo kariero, tako da poroka s princem ne pride v poštev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.