Cheryl udeležena v prometni nesreči

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Cheryl Cole je včeraj doživela prometno nesrečo in jo na srečo odnesla le z lažjimi krvavitvami in modricami.
Oglej si celoten članek

Cheryl Cole in njen prijatelj raper Will.i.m sta bila med prometno nesrečo v Los Angelesu lažje poškodovana. Prijatelja sta se v nočnih urah odpravljala iz snemalnega studia in se s kadilakom zaletela v parkiran avtomobil.

Vozil je Will, med nesrečo pa se je sprožila varnostna blazina, ki je glasbenika zadela v nos, iz katerega je nato močno krvavel. Iz nosu je krvavela tudi Cheryl, ki se je z glavo udarila v armaturno ploščo. Willa, ki je takoj preveril, ali je s prijateljico vse v redu, čeprav je bil tudi sam poškodovan, so podrobno pregledali v bližnji bolnišnici, pevko pa oskrbeli na kraju nesreče.

Glasbenika sta se že oglasila na Twitterju in svojim oboževalcem sporočila, da sta živa in zdrava: "Prometne nesreče niso hec, vesel sem, da je vse v redu," je zapisal Will, Cherylino sporočilo pa se je glasilo: "Ne skrbite zame. V redu sem. Obljubim."

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.