Magazin > VIP
57 ogledov

Cheryl udeležena v prometni nesreči

Cheryl Cole FameFlynet
Pevka Cheryl Cole je včeraj doživela prometno nesrečo in jo na srečo odnesla le z lažjimi krvavitvami in modricami.

Cheryl Cole in njen prijatelj raper Will.i.m sta bila med prometno nesrečo v Los Angelesu lažje poškodovana. Prijatelja sta se v nočnih urah odpravljala iz snemalnega studia in se s kadilakom zaletela v parkiran avtomobil.

Vozil je Will, med nesrečo pa se je sprožila varnostna blazina, ki je glasbenika zadela v nos, iz katerega je nato močno krvavel. Iz nosu je krvavela tudi Cheryl, ki se je z glavo udarila v armaturno ploščo. Willa, ki je takoj preveril, ali je s prijateljico vse v redu, čeprav je bil tudi sam poškodovan, so podrobno pregledali v bližnji bolnišnici, pevko pa oskrbeli na kraju nesreče.

Glasbenika sta se že oglasila na Twitterju in svojim oboževalcem sporočila, da sta živa in zdrava: "Prometne nesreče niso hec, vesel sem, da je vse v redu," je zapisal Will, Cherylino sporočilo pa se je glasilo: "Ne skrbite zame. V redu sem. Obljubim."

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.