Chris Brown obtožen kraje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neka Chrisova oboževalka je prijavila pevca, ker ji je odvzel telefon, potem ko ga je fotografirala z njim.
Oglej si celoten članek

Chris Brown je preteklo nedeljo zgodaj zjutraj z raperjem Tygo zapuščal nek nočni klub v Miami Beachu, ko ga je v avtomobilu fotografirala njegova oboževalka Christal Spann s svojim mobilnim telefonom. To pa je glasbenika nadvse razjezilo. Segel je skozi okno svojega Bentleyja in ji odvzel iPhone. "Prasi**, tega ne boš objavila na nobeni spletni strani," ji je rekel, kot je navedla v policijskem poročilu, nato pa se odpeljal z njenim mobilnim telefonom.

Proti pevcu sicer še ni bila vložena obtožnica, saj se z zadevo še vedno ukvarjajo floridski tožilci. To pa ni prvič, da se je Chris znašel navzkriž z roko zakona. Po grdem fizičnem obračunu s svojim nekdanjim dekletom Rihanno leta 2009 je bil obsojen na pet let pogojne kazni, kar bi mu sedaj seveda lahko povzročilo dodatne težave.

Bivši parček se je sicer že pobotal. V torek sta glasbenika namreč skupaj izdala dve skladbi – Birthday Cake in Turn Up the Music.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.