Magazin > VIP
22 ogledov

Chris Brown obtožen kraje

Chris Brown Žurnal24 main
Neka Chrisova oboževalka je prijavila pevca, ker ji je odvzel telefon, potem ko ga je fotografirala z njim.

Chris Brown je preteklo nedeljo zgodaj zjutraj z raperjem Tygo zapuščal nek nočni klub v Miami Beachu, ko ga je v avtomobilu fotografirala njegova oboževalka Christal Spann s svojim mobilnim telefonom. To pa je glasbenika nadvse razjezilo. Segel je skozi okno svojega Bentleyja in ji odvzel iPhone. "Prasi**, tega ne boš objavila na nobeni spletni strani," ji je rekel, kot je navedla v policijskem poročilu, nato pa se odpeljal z njenim mobilnim telefonom.

Proti pevcu sicer še ni bila vložena obtožnica, saj se z zadevo še vedno ukvarjajo floridski tožilci. To pa ni prvič, da se je Chris znašel navzkriž z roko zakona. Po grdem fizičnem obračunu s svojim nekdanjim dekletom Rihanno leta 2009 je bil obsojen na pet let pogojne kazni, kar bi mu sedaj seveda lahko povzročilo dodatne težave.

Bivši parček se je sicer že pobotal. V torek sta glasbenika namreč skupaj izdala dve skladbi – Birthday Cake in Turn Up the Music.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.