Chris Brown trdi, da je boljši človek

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Ameriški pevec Chris Brown, ki je februarja 2009 napadel svoje takratno dekle Rihanno, je nedavno dejal, da je pustil preteklost za sabo ter da je postal boljši človek.
Oglej si celoten članek

"Vse je super. Lahko rečem, da sem osebno in mentalno boljši človek. Na svet in življenje gledam z bolj pozitivnimi očmi," je v nedavnem intervjuju razložil Chris in dodal, da je hkrati dobil tudi nov navdih za glasbo.

 

"Zelo kmalu boste lahko slišali moje nove pesmi. Stalno sem v studiu, kjer snemamo nove uspešnice, hkrati pa se neizmerno zabavamo." 21-letni zvezdnik oboževalcem obljublja, da bo še naprej snemal dobre videospote.

 

Sicer pa je o napadu, ki se je zgodil pred lanskoletno podelitvijo grammyjev, ta teden spregovorila tudi Rihanna, ki je povedala, da je bil incident budnica, da razmerje s Chrisom ne funkcionira več kot bi moralo. "Očitno sem potrebovala to, da sem dojela, da s Chrisom preprosto nisva več za skupaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.