Magazin > VIP
36 ogledov

Chris Brown trdi, da je boljši človek

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Ameriški pevec Chris Brown, ki je februarja 2009 napadel svoje takratno dekle Rihanno, je nedavno dejal, da je pustil preteklost za sabo ter da je postal boljši človek.

"Vse je super. Lahko rečem, da sem osebno in mentalno boljši človek. Na svet in življenje gledam z bolj pozitivnimi očmi," je v nedavnem intervjuju razložil Chris in dodal, da je hkrati dobil tudi nov navdih za glasbo.

 

"Zelo kmalu boste lahko slišali moje nove pesmi. Stalno sem v studiu, kjer snemamo nove uspešnice, hkrati pa se neizmerno zabavamo." 21-letni zvezdnik oboževalcem obljublja, da bo še naprej snemal dobre videospote.

 

Sicer pa je o napadu, ki se je zgodil pred lanskoletno podelitvijo grammyjev, ta teden spregovorila tudi Rihanna, ki je povedala, da je bil incident budnica, da razmerje s Chrisom ne funkcionira več kot bi moralo. "Očitno sem potrebovala to, da sem dojela, da s Chrisom preprosto nisva več za skupaj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.