Chris pričakuje drugega otroka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Chris Hemsworth bo že drugič očka.
Oglej si celoten članek

Chris Hemsworth (30) in njegova žena, španska igralka Elsa Pataky (37), pričakujeta svojega drugorojenca ali drugorojenko, ki se bo pridružila njuni 18-mesečni hčerki Indii. Elsa je v tretjem mesecu nosečnosti in ima rok spomladi.

Avstralski igralec, ki se je s svojo Španko poročil leta 2010, je priznal, da je rojstvo hčerke najboljša stvar, ki se mu je zgodila v življenju: "Biti oče je zagotovo odgovornost. Vendar najboljša, ki se ti lahko zgodi. Biti doma z mojo družino, to je smisel vsega. To me je sprostilo tudi pri delu, saj imam zdaj nekaj veliko pomembnejšega." Da je Chris odličen oče, je priznala tudi Elsa: "Je človek, ki mi je najbližje in s katerim se odlično razumem. V vlogi očeta je super. Zdi se mi pomembno, da je človek, s katerim si, dober starš."

Mlada družinica trenutno počitnikuje na Kanarskih otokih, kjer Chris snema svoj novi film The Hart Of The Sea (Srce morja op. a).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.