Magazin > VIP
60 ogledov

Chris pričakuje drugega otroka

Chris Hemsworth z družino FameFlynet
Chris Hemsworth bo že drugič očka.

Chris Hemsworth (30) in njegova žena, španska igralka Elsa Pataky (37), pričakujeta svojega drugorojenca ali drugorojenko, ki se bo pridružila njuni 18-mesečni hčerki Indii. Elsa je v tretjem mesecu nosečnosti in ima rok spomladi.

Avstralski igralec, ki se je s svojo Španko poročil leta 2010, je priznal, da je rojstvo hčerke najboljša stvar, ki se mu je zgodila v življenju: "Biti oče je zagotovo odgovornost. Vendar najboljša, ki se ti lahko zgodi. Biti doma z mojo družino, to je smisel vsega. To me je sprostilo tudi pri delu, saj imam zdaj nekaj veliko pomembnejšega." Da je Chris odličen oče, je priznala tudi Elsa: "Je človek, ki mi je najbližje in s katerim se odlično razumem. V vlogi očeta je super. Zdi se mi pomembno, da je človek, s katerim si, dober starš."

Mlada družinica trenutno počitnikuje na Kanarskih otokih, kjer Chris snema svoj novi film The Hart Of The Sea (Srce morja op. a).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.