Chris razložil solze

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Princesa Madeleine pravi, da se, čeprav so se njeni medeni tedni že končali, še vedno počuti "kot v raju".
Oglej si celoten članek

Švedska princesa Madeleine in njen soprog, poslovnež Chris O'Neill, sta v intervjuju za švedski dnevnik Svenska Dagbladet odkrito spregovorila o svojem zakonu in čustvih.

Princeso so sicer švedski medij po poroki ostro napadli, češ da je med ceremonijo delovala hladno; v nasprotju z možem, ki solz ni mogel skriti. Ko je njegova nevesta stopila v cerkev, so sicer trdoživega podjetnika namreč popolnoma prevzela čustva, ki jih je zdaj poskušal razložiti. "Sem zelo čustven človek, zlasti če so v igri družinski člani ali prijatelji. Kadar sem v službi, nosim drugačno masko. Sicer pa kažem čustva. /.../ Ko sem videl, kako je moja nevesta stopila v cerkev, kako lepa je bila in s kakšnim nasmehom je prišla, me je popolnoma prevzelo,“ je povedal O'Neill. 

Čustven pa je bil tudi Chrisov poročni govor, ki so ga na žalost slišali le svati. Škoda, pravi Maddy, saj naj bi bil govor „fantastičen“. Med drugim je Chris nagovoril tudi kralja, kraljico, prestolonaslednico Victorio in Madeleininega brata, in to v švedščini. "Vse je krasno izpeljal,“ je povedala ponosna žena.

Oba sta v intervjuju tudi poudarila, da si želita otrok, a da trenutno zelo uživata v dvoje, zato se jima z načrtovanjem družine še ne mudi. Maddy in Chris bi rada živela čisto običajno življenje, stran od medijev in kraljevih obveznosti. Princesa naj bi celo razmišljala, da bi se odpovedala kraljevemu nazivu, a si je na koncu premislila.

Mladoporočenca sta za konec izdala še eno skrivnost. Kadar sta v ZDA in ne želita, da bi ju razumeli, se med sabo pogovarjata v nemščini. Oba sta se nemščine učila že kot otroka. Chrisova mati je namreč Avstrijka, kraljica Silvia pa je Nemka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.