Magazin > VIP
2 ogledov

Chris razložil solze

Princesa Madeleine Chris O'Neill Reuters
Princesa Madeleine pravi, da se, čeprav so se njeni medeni tedni že končali, še vedno počuti "kot v raju".

Švedska princesa Madeleine in njen soprog, poslovnež Chris O'Neill, sta v intervjuju za švedski dnevnik Svenska Dagbladet odkrito spregovorila o svojem zakonu in čustvih.

Princeso so sicer švedski medij po poroki ostro napadli, češ da je med ceremonijo delovala hladno; v nasprotju z možem, ki solz ni mogel skriti. Ko je njegova nevesta stopila v cerkev, so sicer trdoživega podjetnika namreč popolnoma prevzela čustva, ki jih je zdaj poskušal razložiti. "Sem zelo čustven človek, zlasti če so v igri družinski člani ali prijatelji. Kadar sem v službi, nosim drugačno masko. Sicer pa kažem čustva. /.../ Ko sem videl, kako je moja nevesta stopila v cerkev, kako lepa je bila in s kakšnim nasmehom je prišla, me je popolnoma prevzelo,“ je povedal O'Neill. 

Čustven pa je bil tudi Chrisov poročni govor, ki so ga na žalost slišali le svati. Škoda, pravi Maddy, saj naj bi bil govor „fantastičen“. Med drugim je Chris nagovoril tudi kralja, kraljico, prestolonaslednico Victorio in Madeleininega brata, in to v švedščini. "Vse je krasno izpeljal,“ je povedala ponosna žena.

Oba sta v intervjuju tudi poudarila, da si želita otrok, a da trenutno zelo uživata v dvoje, zato se jima z načrtovanjem družine še ne mudi. Maddy in Chris bi rada živela čisto običajno življenje, stran od medijev in kraljevih obveznosti. Princesa naj bi celo razmišljala, da bi se odpovedala kraljevemu nazivu, a si je na koncu premislila.

Mladoporočenca sta za konec izdala še eno skrivnost. Kadar sta v ZDA in ne želita, da bi ju razumeli, se med sabo pogovarjata v nemščini. Oba sta se nemščine učila že kot otroka. Chrisova mati je namreč Avstrijka, kraljica Silvia pa je Nemka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.