Chrissy Teigen pokazala novi obraz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Privoščila si je lepotno operacijo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja manekenka in avtorica kuharskih knjig, Chrissy Teigen, s sledilci rada deli zgodbice iz svojega življenja – vesele, tragične in šokantne. Tako je podrobno opisala, kako se je počutila, ko je umrl njen sin, pred kratkim pa je razkrila, da se bori z odvisnostjo od alkohola, ki se ga že 50 dni ni dotaknila. Tokrat pa smo izvedeli, da si je dala iz ličnic izsesati maščobo. Z rezultatom je več kot zadovoljna, pravi. 

Magazin Sinova smrt 35-letno zvezdnico pahnila v alkohol

Lepotica posegov nikoli ni skrivala. Leta 2019 je razložila, da so ji pod pazduho vbrizgali botoks, da bi se manj znojila. "Bilo je tako preprosto. Ker se manj znojim, se v oblačilih počutim bolje in bolj samozavestno.“

temne plati ni poznal Pevec zelo razočaran nad ženo, zakon v globoki krizi


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.