Magazin > VIP
32508 ogledov

Pevec zelo razočaran nad ženo, zakon v globoki krizi

john legend, chrissy teigen Profimedia
John Legend ženine temne plati očitno ni poznal.

Pevec John Legend in nekdanja manekenka ter avtorica kuharskih knjig, Chrissy Teigen, sta poročena od leta 2013 in veljata za enega najbolj srečnih parov Hollywooda. A njun odnos se je menda pred kratkim močno spremenil.

O Chrissy so namreč na dan prišle temne skrivnosti. Leta 2011 je na družbenem omrežju žalila starleto Courtney Stodden in jo celo spodbujala k samomoru. 

Čeprav se je mamica dveh otrok za svoje besede opravičila, je izgubila oglaševalce in njen posel se je začel podirati. Trgovska veriga Macy's je iz prodaje umaknila vse njene izdelke. Še bolj žalostno pa je to, da se je zaradi te napake začel krhati njen zakon. Kot poroča OK Magazine, je pevec zelo razočaran in se težko spopada z ženino temno platjo. InTouch Magazine pa je pisal, da je lepotica potrta in s svojimi težavami obremenjuje moža, od katerega si želi še več pozornosti in potrditve.

Težki časi za par, ki je moral v preteklosti prestati veliko izgubo ... Lani sta izgubila sina Jacka, ki se je rodil mrtev.

Chrissyjini oboževalci pa ji še vedno stojijo ob strani in pravijo, da si je vsak zaslužil drugo priložnost.

Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:28 10.junij 2021.

    S pren0snim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦