Christina izgubila gole fotografije

Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Matthew Rutler veliko časa preživita skupaj. (Foto: Flynet)
Intimne fotografije Christina Aguilera in njenega fanta burijo duhove.
Oglej si celoten članek

Pevka Christina Aguilera se je pridružila nemaloštevilni četici zvezdnikov, katerih intimne fotografije so se po neumnosti znašle v medijih.

Fotografije so bile posnete lani med junijem in novembrom, na njih pa naj bi bili intimni posnetki pevke in njenega fanta, scenskega delavca Matthewa Rutlerja, ki jih je 30. letnica posnela s svojim fotoaparatom. Na njeno žalost in veliko srečo najditelja, pa je pevka spominsko kartico pozabila v enem izmed hotelov v Franciji. Neimenovani moški zdaj fotografije ponuja ameriški spletni strani Radar.

Na fotografijah sta zaljubljenca med poljubljanjem na različnih krajih, med drugim tudi v postelji, da se je par zelo dobro zabaval, pa pričajo tudi fotografije, na katerih pevka z banano imitira oralni seks, pleše na mizi in pozira z golimi moškimi.

Petnajst fotografij je z Nicole Richie-jeve dekliščine v mehiškem Cabo San Lucas, na katerih Aguilera s cvetjem v laseh pije, kadi cigaro in pozira s slavljenko. Richie pa je med drugim „ovekovečena“ v bikiniju med poziranjem z napihljivim moškim in kozarcem šampanjca v rokah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.