Magazin > VIP
32 ogledov

Christina izgubila gole fotografije

Christina Aguilera Matthew Rutler veliko časa preživita skupaj. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Intimne fotografije Christina Aguilera in njenega fanta burijo duhove.

Pevka Christina Aguilera se je pridružila nemaloštevilni četici zvezdnikov, katerih intimne fotografije so se po neumnosti znašle v medijih.

Fotografije so bile posnete lani med junijem in novembrom, na njih pa naj bi bili intimni posnetki pevke in njenega fanta, scenskega delavca Matthewa Rutlerja, ki jih je 30. letnica posnela s svojim fotoaparatom. Na njeno žalost in veliko srečo najditelja, pa je pevka spominsko kartico pozabila v enem izmed hotelov v Franciji. Neimenovani moški zdaj fotografije ponuja ameriški spletni strani Radar.

Na fotografijah sta zaljubljenca med poljubljanjem na različnih krajih, med drugim tudi v postelji, da se je par zelo dobro zabaval, pa pričajo tudi fotografije, na katerih pevka z banano imitira oralni seks, pleše na mizi in pozira z golimi moškimi.

Petnajst fotografij je z Nicole Richie-jeve dekliščine v mehiškem Cabo San Lucas, na katerih Aguilera s cvetjem v laseh pije, kadi cigaro in pozira s slavljenko. Richie pa je med drugim „ovekovečena“ v bikiniju med poziranjem z napihljivim moškim in kozarcem šampanjca v rokah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.