Cindy Crawford polna polnil in botoksa

Foto: EPA/Flynet Cindy Crawford Foto: EPA Cindy Crawford Foto: Žurnal24 Cindy Crawford Foto: Žurnal24 Cindy Crawford Foto: Žurnal24 Cindy Crawford
Nekdanji supermodel naj bi opravil obisk pri lepotnem kirurgu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji supermodel Cindy Crawford, ki se je med tednom v družbi svojega moža Randeja Gerberja udeležila tekme losangeleških Lakersov, je bila ob tej priložnosti videti nekoliko drugačna v obraz. Kaj je bil vzrok? Dermatolog Ben Behnam je prepričan, da obisk pri lepotnemu kirurgu. "Njena lica so veliko bolj polna. Zagotovo si je dala nekaj vbrizgati vanje, najverjetneje injekcijsko polnilo Radiesse ali Sculptra," je prepričan dermatolog. "Oba sta namenjena ustvarjanju višjih ličnic. To je zelo priljubljeno in njena lica so vidno višja in polnejša."

Poleg polnil in injekcij pa Behnam meni, da si je 45-letna lepotica dala vbrizgati tudi nekaj botoksa. "Tudi njene obrvi so višje kot prej. Verjetno je za to uporabila botoks," pravi in dodaja, da ti postopki navadno trajajo več mesecev, učinki pa so vidni več let.

Mati dveh otrok ima sicer tudi svojo kolekcijo za nego kože, imenovano Meaningful Beauty. Vendar je Cindy, kot pravi Benham, v vsakem primeru videti dobro za svoja leta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.