Magazin > VIP
48 ogledov

Cindy Crawford polna polnil in botoksa

Cindy Crawford
1/5
EPA
Nekdanji supermodel naj bi opravil obisk pri lepotnem kirurgu.

Nekdanji supermodel Cindy Crawford, ki se je med tednom v družbi svojega moža Randeja Gerberja udeležila tekme losangeleških Lakersov, je bila ob tej priložnosti videti nekoliko drugačna v obraz. Kaj je bil vzrok? Dermatolog Ben Behnam je prepričan, da obisk pri lepotnemu kirurgu. "Njena lica so veliko bolj polna. Zagotovo si je dala nekaj vbrizgati vanje, najverjetneje injekcijsko polnilo Radiesse ali Sculptra," je prepričan dermatolog. "Oba sta namenjena ustvarjanju višjih ličnic. To je zelo priljubljeno in njena lica so vidno višja in polnejša."

Poleg polnil in injekcij pa Behnam meni, da si je 45-letna lepotica dala vbrizgati tudi nekaj botoksa. "Tudi njene obrvi so višje kot prej. Verjetno je za to uporabila botoks," pravi in dodaja, da ti postopki navadno trajajo več mesecev, učinki pa so vidni več let.

Mati dveh otrok ima sicer tudi svojo kolekcijo za nego kože, imenovano Meaningful Beauty. Vendar je Cindy, kot pravi Benham, v vsakem primeru videti dobro za svoja leta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.