Cindy Crawford za C&A

Foto: C&A
Foto: C&A
Za še eno zvezdniško modno kolekcijo je tokrat poskrbela Cindy Crawford, ki je za verigo poceni modnih prodajaln C&A oblikovala, kot pravi sama, zelo nosljiva oblačila.
Oglej si celoten članek

Modna kolekcija, ki obsega preproste T-majice, kavbojke, modnih blazerje, pletenine, usnjene jakne ... bo na voljo v več kot 1.500 trgovinah po vsej Evropi. Cenovno dostopna oblačila so primerna za dnevni in sproščen večerni videz, prav vsa pa se lahko med seboj preprosto kombinirajo.

"Vedno sem sanjala o lastni kolekciji modnih oblačil. Nad sodelovanjem s C&A sem navdušena, moj cilj pa je bil predvsem ponuditi oblačila za vsak dan," je o sodelovanju povedala 49-letna lepotica.

Da za najnovejšo zvezdniško modo ne bi bila prikrajšana nobena pripadnica nežnejšega spola, je Cindy poskrbela s konfekcijskimi številkami, ki obsegajo vse od najmanjše 34 pa do 44, oziroma številke od XS do XL.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.