Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Cindy Crawford za C&A

Cindi crawford C&A
Za še eno zvezdniško modno kolekcijo je tokrat poskrbela Cindy Crawford, ki je za verigo poceni modnih prodajaln C&A oblikovala, kot pravi sama, zelo nosljiva oblačila.

Modna kolekcija, ki obsega preproste T-majice, kavbojke, modnih blazerje, pletenine, usnjene jakne ... bo na voljo v več kot 1.500 trgovinah po vsej Evropi. Cenovno dostopna oblačila so primerna za dnevni in sproščen večerni videz, prav vsa pa se lahko med seboj preprosto kombinirajo.

"Vedno sem sanjala o lastni kolekciji modnih oblačil. Nad sodelovanjem s C&A sem navdušena, moj cilj pa je bil predvsem ponuditi oblačila za vsak dan," je o sodelovanju povedala 49-letna lepotica.

Da za najnovejšo zvezdniško modo ne bi bila prikrajšana nobena pripadnica nežnejšega spola, je Cindy poskrbela s konfekcijskimi številkami, ki obsegajo vse od najmanjše 34 pa do 44, oziroma številke od XS do XL.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.