Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Nova Katie za sto tisočakov

Katie Holmes FameFlynet
Na novo samska Katie Holmes je odločena, da bo povsem spremenila svoj videz, za kar je pripravljena odšteti tudi sto tisoč dolarjev.

Po razhodu s Tomom Cruisom je Katie Holmes spremenjena ženska. Ne samo, da je spremenila način razmišljala, popolnoma hoče spremeniti tudi svoj videz, garderobo in vedenje. "Tom jo je spremenil v pridno punčko, ona pa si zdaj želi postati ženska iz Seksa v mestu," je razkril neimenovani vir.

Katie se tako že razvaja z nakupovanjem, masažami in pedikurami, pri čemer ne varčuje. "Za spodnje perilo in seksi modrčke je zapravila 15 tisoč dolarjev. V enem šopingu si je kupila kar 15 parov čevljev, celo omaro koktajl oblekic in kostumov za avdicije." Mlada igralka si je privoščila tudi drago razvajanje pri frizerju in luksuzno kozmetiko, za katero je odštela 4.800 dolarjev, omislila pa si je tudi osebnega trenerja, za katerega bo plačevala 10 tisoč dolarjev na mesec. "Svetu hoče pokazati, kdo je v resnici. Lepa, samozavestna in talentirana mlada ženska, ki skuša materinstvo usklajevati s kariero," so izdali njeni bližnji prijatelji in dodali, da pri popolni preobrazbi, za katero je pripravljena odšteti sto tisoč dolarjev (približno 80 tisoč evrov), ne spregleda ničesar. "Kupila si je celo pet pregrešno dragih zapestnih ur, nekaj verižic, uhanov in zapestnic."

Komaj čakamo, da vidimo, kakšna bo nova Katie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.